Treceți la conținutul principal

Judecătorul Vîlceanu Florin sau poliția politică SRI în acțiune

Uniunea Naţională a Judecătorilor din România şi-a exprimat public, la jumătatea lunii mai, „profunda îngrijorare faţă de recentele declaraţii publice, potrivit cărora în rândul magistraţilor ar exista ofiţeri acoperiţi ai serviciilor secrete” .

Judecătorul securist-sereist-macoveist Vîlceanu Florin (foto jos) este unul dintre acoperiții de la Judecătoria Sectorului 4. Cazul acoperitului de la Sectorul 4 merită dezbaterea publică pe baza prezumției simple că a semnat angajamentul de colaborare cu SRI. 

Ne întrebăm dacă atunci când se pronunță într-un dosar el se supune ordinelor primite din SRI sau judecă liber după principiile macoveiste-basiste?
       Judecătorul securist-sereist-macoveist, „acoperit în justitie”, Vîlceanu Florin numit de Klaus Johannis

Comentarii

  1. Habar n-are carte. Sta cu codul civil in mana sa vada ce inseamna ce zic avocatii. Nu ma mira ca este de fapt agent al serviciilor infiltrat in justitie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apare si aici dl. agent din „culoarul justitiei” https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/securisti-in-robe-fosta-securitate-bantuie-si-azi-sistemul-judiciar-9-judecatori-si-procurori-declarati-irevocabil-lucratori-sau-colaboratori-sunt-inca-pe-functii-uluitor-3-dintre-ei-au-primit-de-la-csm-certificate-de-buna-reputatie-aflati-cine-sunt-cei-2

    RăspundețiȘtergere
  3. Este un golanas invatat cu masini scumpe, cu distractii si cu bautura. A avut probleme cu politia intr-un incident in trafic si din aceasta cauza este omul lor. Este santajabil.

    RăspundețiȘtergere
  4. ''Internetul ii aduce pe aceeasi platforma si pe imbecil si pe inteligent.Ei bine, internetul dă acum milioanelor de internauţi, ocazia de a posta tot felul de mesaje şi comentarii, mulţi dintre ei doar pentru ambiţia de a fi remarcaţi si ei, dar ascunzându-şi adevărata identitate , pentru a fi exoneraţi de orice răspundere pentru cele declarate online''.
    Deci........ anonimilor,care de fapt cred ca esti unul singur si acelasi cu cel care a postat.....ramai tot un anonim si in viata reala.
    Surcel T.

    RăspundețiȘtergere
  5. „Surcel” = cont fals. Munca sub acoperire este un defect profesional.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel care se vrea exonerat este chiar judecatorul rezist sri-st Vîlceanu care se opune legii raspunderii magistratilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. „Surcel” este chiar judecatorul Vîlceanu. Ce nume de cod de căcat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un citat celebru spunea:"Nu te pune niciodata cu un prost! Te va cobori la nivelul sau si te va bate cu experienta".
    Persoana cu care esti in conflict acum nu are nicio vina pentru prostia si nerealizarile tale.Eu,ma numesc Surcel,limbajul tau arata ce ai de fapt in cap in loc de materie cenusie.
    La multi ani,Romania,la multi ani romani!La multi ani si voua anonimilor(care de fapt esti unul singur). Sa ai parte de o zi minunata, la fel de frumoasa ca sufletul tau.
    Semnat Surcel

    RăspundețiȘtergere
  9. Agentul „Surcel”, un fel de „Felix” loveste din nou pe la spate.

    RăspundețiȘtergere
  10. CONSTITUTIA ROMÂANIEI
    Statutul judecătorilor ARTICOLUL 125


    (3) Funcţia de judecător este incompatibilă cu orice altă funcţie publică sau privată, cu excepţia funcţiilor didactice din învăţământul superior.

    RăspundețiȘtergere
  11. As fi spus sa renunte la job-ul din SRI, dar tocmai acest job l-a facut judecator. Judecator-agent acoperit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cacat cu ochi „Surcel”.

    RăspundețiȘtergere
  13. Du-te dupa Negulescu Portocală, Vîlceanu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Judecatorul "Securilă", adica Florin Vîlceanu, nume de cod "Surcel" a si fost avansat la Tribunalul Bucuresti dupa "succesurile" in calitate de colaborator SRI.

    RăspundețiȘtergere
  15. He he, l-au mutat la TMB si acum il implanteaza la CAB

    RăspundețiȘtergere
  16. Si maine, poimaine se pensioneaza cu 20.000 lei

    RăspundețiȘtergere
  17. Deci SRI si-a promovat acest agent, anul si rangul, judecatorie, tribunal, CA. Cred ca la anul va fi la ÎCCJ.

    RăspundețiȘtergere
  18. Agentul cu nume de cod „Surcel” are o nouă misiune. James Bond de Pătârlagele, avortonul lui Danilet cu SRI este in actiune. Legea nu conteaza!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu stie carte nici macar cat un avocat stagiar care pledeaza din oficiu

    RăspundețiȘtergere
  20. Omul protocoalelor, Mister Protocol. Certificatul lui de nastere este un protocol. A facut facultatea pe genunchi si primeste solutii in plic. Concedii, vacante de lux pe bani murdari!

    RăspundețiȘtergere
  21. Si tu mister anonim, omul cui esti?Nu esti cumva un pistac, vai de tine.Daca esti asa destept si priceput ,de ce esti un ANONIM?!Si proștii vor sa fie băgați în seamă...

    RăspundețiȘtergere
  22. Din câte cunosc, magistraților le este interzis sa fie agenți ori colaboratori ai serviciilor secrete. Mafia aceasta, judecători (și procurori) împreună cu SRI este ilegală. Mai mult, acest judecător foarte tânăr, Vâlceanu, are probleme în justificarea averii. De unde ai tu niște mii de euro peste noapte dacă legea îți interzice practicarea oricărei alte meserii?

    RăspundețiȘtergere
  23. Dosarul de moarte suspectă a lui Dan Adamescu nu este finalizat nici acum
    Partajul celor doi soți Adamescu nu a fost început sau finalizat, deoarece Carmen Palade nu a considerat că trebuie să-ți achite taxele față de statul român. Situația a fost cel mai bine prezentată de ziarul „Național“: „Una dintre cele mai bogate femei din România stă cu mâna întinsă la bugetul statului ca să divorțeze. Și nu-i vorbă că nu ar avea bani, ci așa e învățată. Să-și rezolve problemele cu banii altora. Carmen Adamescu Palade, posesoara unei averi impresionante, a cerut instanței de judecată ajutor public judiciar pentru a divorța de Dan Adamescu“.

    Pentru a evita plata taxelor – deși avea pretenții – Carmen Adamescu a mers mai departe cu milogeala și a cerut ajutor de la stat. Concret, în cadrul procesului de divorț intentat de curând, milionara s-a plâns judecătorilor că nu are bani de taxe și nici de avocați. Ca atare, a solicitat „ajutor public judiciar“. Pentru cei care nu știu și au o situație financiară mai precară (cei cu bani au aflat demult de fenta asta cu pleașca de la stat), de ajutorul public judiciar poate beneficia „orice persoană fizică, în situația în care nu poate face față cheltuielilor unui proces sau celor pe care le implică obținerea de consultații juridice, în vederea apărării unui drept sau interes legitim în justiție“. Nu era cazul lui Carmen Palade, asupra căreia autoritățile au deschis recent un dosar de cercetare penală pentru acte de evaziune de... 43 milioane de lei.

    RăspundețiȘtergere
  24. Viitor beneficiar de pensie nesimtita!

    RăspundețiȘtergere
  25. Dl. Acoperit este acum jude la TMB.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce pretentii puteti sa aveti de la un fost militian facut judecator de clica lui Basescu, recrutat sa dea solutii primite in plic. Apropo, i-au disparut din declaratia de avere, sumele fara acoperire.

    RăspundețiȘtergere
  27. Idiotul acesta, foarte util diviziei Justitie a SRI, coordonata de generalul Dumbrava, acorda calitate procesuala unui mort.

    RăspundețiȘtergere
  28. A semnat si un memoriu in care cere sa nu se renunte cumva la pensiile speciale. Jegul securist lucreaza pana la 49 de ani si iese cu pensie imensa de 6500 euro, mai mare ca salariul, din ce nu a cotizat. Restul oamenilor muncesc pana la 65 de ani, cotizeaza 43 de ani si ies cu 1200 lei pensie.

    RăspundețiȘtergere
  29. Mai nou, USR il solicita la Ministerul Justiei. Despre ce independenta a Justitiei vorbim aici. Trebuie exclus din magistratura!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Averea judecătorului Vîlceanu Florin din lista acoperitilor infiltrați de SRI în Justiție crește considerabil

 Averea judecătorului rezist-securist, Vîlceanu Florin, colaborator al SRI infiltrat în Justiție, crește precum Făt-Frumos: în declarația de avere din anul 2022, pandemia l-a ajutat pe judecătorul Vîlceanu,  pus cu mâna în dosarul Adamescu (Dumnezeu să-l ierte) să cumpere bijuterii de f ix 5000 de euro , dar și să acorde un împrumut de 70.000 de euro , de unde a avut atâția bani, doar Serviciul Român de Informații sigur știe! Cert este că merge pe drumul judecătoarei Camelia Bogdan care a obținut un scor de 200.000 de euro. Succes dle. Vîlceanu!!! Reamintim că  judecătorul rezist, Vîlceanu Florin, a fost propunerea USR la Ministerul Justiției.  Tot  judecătorul colaborator SRI, Vîlceanu Florin, a dat calitate procesuală unui mort (Dan Adamescu), caz unic în justiție:  în mod cu totul halucinant, tânărul judecător Vîlceanu consideră  că „mortului“ trebuie să i se admită și apoi să i se închidă în mod formal apelul, excluzând astfel tot rostul „sintagmei nedreptății“ din vechiul Cod Pena

Judecătorul Florin Vîlceanu de la Tribunalul București - agent acoperit al Serviciului Român de Informații (SRI)

- Judecătorul Vîlceanu Florin de la Tribunalul București - agent acoperit al Serviciului Român de Informații (SRI) Art. 7 din Legea 303/2004 privind Statutul procurorilor şi judecătorilor, spune: – al.1: „Judecătorii, procurorii, magistrații-asistenți, personalul de specialitate juridică asimilat acestora și personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și parchetelor nu pot fi lucrători operativi, inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informații “. https://www.punctul.ro/lista-acoperitilor-din-justitie-500-de-procurori-57-de-judecatori-si-126-de-auditori/

Judecătorul Vîlceanu Florin din lista „acoperiţilor“ SRI din Justiţie este cerut de USR la Ministerul Justitiei. CSM il respinge pe Vilceanu - aviz negativ pentru judecătorul rezist securist

  Judecătorul Vîlceanu Florin din lista „acoperiţilor“ SRI din Justiţie este cerut de USR la Ministerul Justitiei. CSM il respinge pe Vîlceanu - aviz negativ pentru rezist Ne întrebăm de fiecare dată, unde este imparțialitatea acestui judecător infiltrat securist al SRI rezist care este cerut de un partid politic să lucreze ca funcționar într-un minister politic. Reamintim cel mai mare matrapazlâc al lui Vîlceanu - a acordat, la comanda SRI, calitate procesuală unui mort - Dan Adamescu, caz unic in justiție! Stelian Ion - Ministru USR, cel care il propune pe judecatorul securist,  Vîlceanu Florin,  să lucreze ca funcționar în chiar Ministerul Justiției DRAGOȘ BONE    IUNIE 16, 2021         Solicitarea La începutul lunii mai, ministrul Justiției, Stelian Ion, a înaintat Consiliului Superior al Magistraturii o cerere în care solicita Secţiei pentru judecători a CSM detaşarea judecătorului  VÎLCEANU FLORIN,  din cadrul Tribunalului Bucureşti, la Ministerul Justiţiei –  Direcţia Corpul de