Treceți la conținutul principal

Judecător Vîlceanu Florin agent SRI infiltrat în Justiție are o mătușă Tamara

Judecătorul SRI, Vîlceanu Florin, infiltrat în Justiție ca acoperit haștag rezistent, primul care a atacat (la ordin ce-i drept) legea pentru răspunderea magistraților, are o mătusă, Tamara.
El declară că a câștigat în anul 2016 suma de 79.591 lei /cca.17.300 euro, dar a economist 15.000 euro „economii personale”. Cu un calcul simplu a trăit cu ce i-a rămas din salariu, 2300 euro pe an/191 euro pe lună (cca.862 lei/lună), casă, masă, mașină VW, haine scumpe, baruri alese, vacanțe scumpe, totul cu cca.862 lei lună. Vîlceanu pare o femeie de servciu preafericită cu 862 de lei pe lună, deși salariul minim a depășit de mult timp 1100 de lei.

 Dar stai! Ca într-o reclamă ieftină la tigăi, intervin părinții lui Vîlceanu cu un cadou de „5000 de euro bani cash”. Este un fals și un uz de fals că judecătorul SRI, Vîlceanu Florin, infiltrat în Justiție ca acoperit rezistent primește bani de la părinți, dar pune 15.000 de euro la saltea (nu în cont!) și nu are alte venituri. Logica șmecherească a acestui golănaș care vrea să credem că trăiește cu 862  de lei pe lună sfidează și gândirea unui lucrător la salubritate. Cei 15.000 de euro „economii personale” sunt bani murdari mister „anticorupție”.



Comentarii

  1. trebuie sa-i faceti plângere la Agentia Nationala de Integritate sa vedem cum justifica banii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uritttt!Am crezut ca esti curajos si destept.M-am inselat,esti un pisoi fricos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Într-adevăr, Vîlceanu a devenit pisoiaș nervos.

    RăspundețiȘtergere
  4. bani murdari, banul ochiul dracului

    RăspundețiȘtergere
  5. Ia citi asta: „Buna ziua! Am si eu o intrebare: daca reusesc sa intru, faptul ca am avut permisul de conducere suspendat pentru depasirea liniei continue si neoprirea la semnalul politistului este o problema pentru verificarea bunei reputatii?

    Comentariu de Vilceanu Florin — 24/07/2011 ”

    RăspundețiȘtergere
  6. Gasti pe https://cristidanilet.wordpress.com/2011/06/24/concurs-inm-2011/

    RăspundețiȘtergere
  7. „neoprirea la semnalul politistului este o problema pentru verificarea bunei reputatii?”

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar ca are de ce sa se opuna raspunderii magistratilor. Iata cine imparte dreptatea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un escroc pus să împartă dreptatea. Marș afară din magistratură lichea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Comportament de baiat de bani gata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca orice căcat SRI-ist este corupt si ahtiat dupa bani, dar striga „hotiiii”. Afara din magistratura jegule!

    RăspundețiȘtergere
  12. 15.000 de euro este de regulă „onorariul” SRI pentru un agent-judecator

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce pretenții aveți de la judecătorii numiți de către Băsescu și Johannis? Au recrutat numai scursuri, oameni șantajabili, oameni de nimic.

    RăspundețiȘtergere
  14. "Orice om poate sa greseasca,dar numai cel fără minte staruie in greșeală." Repara-ti greșelile, fii un om corect.
    Ce câștigi daca faci rău atâtor oameni?

    RăspundețiȘtergere
  15. Au recrutat toate lichelele gen procurorul Portocală. Aceștia sunt oamenii, cu ei defilăm.

    RăspundețiȘtergere
  16. Șterge tu blogul și lăsa procurorii și judecătorii. Nu ești în măsura să spui daca trebuie sau nu să fie într-o anumită funcție. Eu mă refeream la tine când am zis sa repari greșelile. Ar trebui sa scrii cărți, nu bloguri. Cică cele mai bune se scriu in pușcărie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Va veni și vremea voastră portocalelor să dati socoteală pentru că ați nenorocit oameni nevinovați.

    RăspundețiȘtergere
  18. În prag de Primăvară, Mărţişorul să alunge spiritele rele şi să-ţi umple sufletul de bucurie şi speranţa.''Nu se da socoteala'' pe bloguri.......si nici nu faci comentarii anonime.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred ca matusa Tamara a lui Vilceanu este Serviciul Roman de Informatii

    RăspundețiȘtergere
  20. Ne prostește pe fatză.

    RăspundețiȘtergere
  21. Serviciile au nevoie de magistrati corupti, santajabili, pe care sa-i aiba la mana, sa joace cum vor ei soarta cetatenilor. Halal justitie independenta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Rahat cu Ochi, basist din eprubeta lui Coldea, iar a incurcat articolele din procedura penala.

    RăspundețiȘtergere
  23. Atentie! l-au acoperit un pic pe dl. Acoperit-Descoperit si l-au trimis pe la TMB

    RăspundețiȘtergere
  24. Cu astfel de penali justitia se compromite.

    RăspundețiȘtergere
  25. Sirul sentintelor "curat murdare" mai nou, continua la TMB. Iar naravul (coruptia) din fire nu are lecuire...
    Cu siguranta, va deveni un "cartof fierbinte" al Inspectiei Judiciare pana la sfarsitul anului.

    RăspundețiȘtergere
  26. "Suntem judecați de infractori".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate acesta este tristul adevar in cazul lui..

      Ștergere
  27. Va multumim pentru faptul ca semnalati faptele acestui penal si contribuiti la o dezbatere publica despre sistemul judiciar corupt din tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
  28. El este fericit ca SRI ii da solutiile in dosare, ii scrie hotararile si ii da si polcoiul de bani, concedii, distractii etc.

    RăspundețiȘtergere
  29. Figura de smecheras de bani gata, asta imparte dreptatea, adta nenoroceste oameni, asta favorizeaza jigodiile, asta trebuie bagat la Jilava. #asteptam

    RăspundețiȘtergere
  30. URMARITI TRASEUL PROFESIONAL AL ACESTUI INFRACTOR AJUNS DIN FOST MILITIAN, JUDECATOR. ACESTE JEGURI UMANE NU AU CE CAUTA SA IMPARTA DREPTATEA, DAR DIN PACATE ACESTE SPECIMENE CORUPTE FAC LEGEA.

    RăspundețiȘtergere
  31. Corupt si fatarnic acest judecator. 2 trasaturi de caracter esentiale pentru Valceanu.

    RăspundețiȘtergere
  32. Vilceanu face parte dintd-o mafie care cuprinde pe langa cadre si colaboratori SRI, politisti, avocati, grefieri corupti.

    RăspundețiȘtergere
  33. Un escroc nenorocit, lupul pus paznic la oi!

    RăspundețiȘtergere
  34. Este Camelia Bogdan in varianta Simileasca

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Averea judecătorului Vîlceanu Florin din lista acoperitilor infiltrați de SRI în Justiție crește considerabil

 Averea judecătorului rezist-securist, Vîlceanu Florin, colaborator al SRI infiltrat în Justiție, crește precum Făt-Frumos: în declarația de avere din anul 2022, pandemia l-a ajutat pe judecătorul Vîlceanu,  pus cu mâna în dosarul Adamescu (Dumnezeu să-l ierte) să cumpere bijuterii de f ix 5000 de euro , dar și să acorde un împrumut de 70.000 de euro , de unde a avut atâția bani, doar Serviciul Român de Informații sigur știe! Cert este că merge pe drumul judecătoarei Camelia Bogdan care a obținut un scor de 200.000 de euro. Succes dle. Vîlceanu!!! Reamintim că  judecătorul rezist, Vîlceanu Florin, a fost propunerea USR la Ministerul Justiției.  Tot  judecătorul colaborator SRI, Vîlceanu Florin, a dat calitate procesuală unui mort (Dan Adamescu), caz unic în justiție:  în mod cu totul halucinant, tânărul judecător Vîlceanu consideră  că „mortului“ trebuie să i se admită și apoi să i se închidă în mod formal apelul, excluzând astfel tot rostul „sintagmei nedreptății“ din vechiul Cod Pena

Judecătorul Florin Vîlceanu de la Tribunalul București - agent acoperit al Serviciului Român de Informații (SRI)

- Judecătorul Vîlceanu Florin de la Tribunalul București - agent acoperit al Serviciului Român de Informații (SRI) Art. 7 din Legea 303/2004 privind Statutul procurorilor şi judecătorilor, spune: – al.1: „Judecătorii, procurorii, magistrații-asistenți, personalul de specialitate juridică asimilat acestora și personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și parchetelor nu pot fi lucrători operativi, inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informații “. https://www.punctul.ro/lista-acoperitilor-din-justitie-500-de-procurori-57-de-judecatori-si-126-de-auditori/

Judecătorul Vîlceanu Florin din lista „acoperiţilor“ SRI din Justiţie este cerut de USR la Ministerul Justitiei. CSM il respinge pe Vilceanu - aviz negativ pentru judecătorul rezist securist

  Judecătorul Vîlceanu Florin din lista „acoperiţilor“ SRI din Justiţie este cerut de USR la Ministerul Justitiei. CSM il respinge pe Vîlceanu - aviz negativ pentru rezist Ne întrebăm de fiecare dată, unde este imparțialitatea acestui judecător infiltrat securist al SRI rezist care este cerut de un partid politic să lucreze ca funcționar într-un minister politic. Reamintim cel mai mare matrapazlâc al lui Vîlceanu - a acordat, la comanda SRI, calitate procesuală unui mort - Dan Adamescu, caz unic in justiție! Stelian Ion - Ministru USR, cel care il propune pe judecatorul securist,  Vîlceanu Florin,  să lucreze ca funcționar în chiar Ministerul Justiției DRAGOȘ BONE    IUNIE 16, 2021         Solicitarea La începutul lunii mai, ministrul Justiției, Stelian Ion, a înaintat Consiliului Superior al Magistraturii o cerere în care solicita Secţiei pentru judecători a CSM detaşarea judecătorului  VÎLCEANU FLORIN,  din cadrul Tribunalului Bucureşti, la Ministerul Justiţiei –  Direcţia Corpul de