Treceți la conținutul principal

Judecătorul Vîlceanu Florin pe lista lista „acoperiţilor“ din Justiţie


Comentarii

  1. Cu astfel de judecaori corupti nu poate exista justitie

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulțumim că semnalați astfel de cazuri de judecători corupți și penali care nu au ce cauta sa imparta dreptatea, ahtiati dupa bani si dupa o viata parazitara.

    RăspundețiȘtergere
  3. ESTE UN PENAL NENOROCIT, MUIE PENALULE

    RăspundețiȘtergere
  4. Agentul "Surcel" este numele pe care il foloseste ca agent din dividia generalului SRI Dumbrava.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din primavara 2018, sirul sentintelor "vadit murdare" continua la TMB. "Naravul" din fire nu are lecuire...
    Cazul lui (si al sefei lui directe) va fi un "cartof fierbinte" al Inspectiei Judiciare, pana la sfarsitul anului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atentie! Lucreaza dupa metoda "coperta"!

    RăspundețiȘtergere
  7. Judecatorii cu experienta, dar care nu au acceptat sa fie recrutati de catre SRI, au fost pensionati anticipat cu pensii cel putin egale cu salariul sau chiar cu pensii mai mari decat salariul pe care nu puteau sa le refuze pentru a face loc acestor scursuri penale ca Vîlceanu copii crescuti de serviciile secrete si pe card acestea ii au la mana. Astfel, pe acest penal #rezist, il au la mana cu infractiuni rutiere. Acest penal primeste o indemnizatie de 5000 de euro de la SRI pentru serviciile aduse. Culmea este ca tot penalul acoperit-descoperit clameaza independenta justitiei, adica sa nu se bage nimeni in relatia lui de iubire cu serviciile secrete. Desi habar nu are procedura civila si cauta prin coduri in timpul sedintelor jn 2 ani a ajuns la TMB in timp ce alti judecatori au muncit o viata sa ajunga aici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Afară cu "Securilă" din magistratură. Marș la SRI Vîlceanu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnul Vilceanu Florin este un cadru de nadejde al Securitatii 2.0.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hastagianul judecator, Vîlceanu Florin a recenzat contul Politiei Române cu o stea dupa mitingul serviciilor secrete din 10 august.

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar daca esti un cacat cu ochi acoperit in justitie, cacatul pute Vîlceanu Florin.

    RăspundețiȘtergere
  12. Face parte din divizia generalului Dumbrava

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta lucreaza la ordin, primeste solutiile in plic si pe deasupra este si recompensat nu in lei, ci in euro, mii de euro.

    RăspundețiȘtergere
  14. Omul este pe culoar si in anticamera #papusasri

    RăspundețiȘtergere
  15. E foarte putreda cariera acestui asa-zis judecator recutat de catre serviciile secrete si care da solutii la ordin, pe linie militara. Acesti ticalosi au distrus justitia!

    RăspundețiȘtergere
  16. Acoperit/descoperit/acoperit/descoperit

    RăspundețiȘtergere
  17. „judecătorul care a condus cel de-al doilea complet de apel, Vîlceanu Florin, este agent SRI sub acoperire și are o problemă de justificare a averii.” (ROMÂNIA LIBERĂ)

    RăspundețiȘtergere
  18. Ar fi ajuns judecator din fost militian, un viitor Augustin Lazar!

    RăspundețiȘtergere
  19. În condițiile legii acest agent al Serviciului Român de Informații-judecător nu are voie să dețină funcția. Pe lângă asta este și corupt și nu își poate justifica averea, faptul că dintr-o dată îi apar niște mii de euro peste noapte știut fiind că acești agenții SRI sunt plătiți la număr de dosare măsluite este grav. Are atâta tupeu acest golan încât își permite să se antepronunțe prin articole în presă pe cauze pe care tocmai le judecă.

    RăspundețiȘtergere
  20. Fostul judecător Ovidiu Puțura: Aveam o listă cu persoanele care vor fi condamnate. Era inițiată de SRI

    RăspundețiȘtergere
  21. Afară din magistratură jeg securist!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule spalat si preaspalat,destept si atotstiutor,viteaz cand scrii sub protectia anonimatului.De ce iti este rusine de numele tau?!Esti platit sa scrii articole?!sau esti un prostanac care se vrea si el bagat in seama,o capuse jegoasa,pardon curata.Eu ma semnez Surcel.Ia de cauta poate sunt securist ceva.Neica nimeni fara nume asa o sa ramai.

      Ștergere
  22. papagalul asta, Florin Vîlceanu, trebuie sanctionat disciplinar si exclus din magistratura !

    RăspundețiȘtergere
  23. Judecători, cunoscuți ca acoperiți ai SRI, în procesul de divorț al lui Carmen Adamescu

    RăspundețiȘtergere
  24. https://romanialibera.ro/actualitate/judecatori-cunoscuti-ca-acoperiti-ai-sri-in-procesul-de-divort-al-lui-carmen-adamescu-757093

    RăspundețiȘtergere
  25. Specimenul asta a fost plantat intentionat de catre Serviciul Român de Informatii la TMB ca sa fie folosit in dosarul Adamescu și a dat o decizie pe năsură: Adamescu asasinat in inchisoare pe 24 ianuarie 2017 a fost considerat persoană cu calitate procesuală desi era ingropat. Apropo, primul complet de judecata a fost inlocuit cu Vîlceanu și înca un sereist.

    RăspundețiȘtergere
  26. Securistul asta crede in viata de apoi, il trateaza pe Adamescu viu, dupa ce a fost asasinat cu premeditare in arest ”preventiv”. Deci Adamescu divorteaza de sub pamant. Cacatii astia sekuristi-sereysti sunt in stare de orice.

    RăspundețiȘtergere
  27. Vilceanu face parte dintr-un sistem criminal care ucide oameni fara scrupule!

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce cauta cacatul acesta sa imparta dreptate????

    RăspundețiȘtergere
  29. Trebuia recuzat inainte de a judeca pricina Adamescu pentru antepronuntare. Nu este intamplator ca a publicat acel articol despre speta lui Adamescu si apoi, "intamplator", i s-a repartizat aleatoriu de catre divisia SRI Justitie a lui Dumbrava, fix divortul lui Adamescu. Ar trebui bagat in cartea recordurilor pentru divortarea unui mort.

    RăspundețiȘtergere
  30. Jegul acesta securist a semnat si o scrisoare colectiva in care cere sa nu se anuleze pensiile speciale!

    RăspundețiȘtergere
  31. Securilă Vîlceanu Florin sau Vâlceanu Florin dă iar cu mucii în fasole și cere păstrarea pensiilor speciale. https://www.clujust.ro/scrisoarea-deschisa-a-328-de-magistrati-in-apararea-pensiilor-speciale-acestia-recunosc-ca-exista-anomalii-si-propun-amendamente/

    RăspundețiȘtergere
  32. Tot ce "judeca" acest cacat acoperit va trebui anulat intr-o zi.

    RăspundețiȘtergere
  33. Din gandirea luminoasa a lui Securila: "Printr-o simplă cerere de lămurire a dispozitivului Deciziei nr. 1101A/28.03.2018, emisă fără citarea fiului, nefiind trimisă niciodată la avocații acestuia, aceeași judecători Laurențiu Modoran și Vîlceanu Florin au proclamat-o pe Carmen Palade în Carmen Adamescu."

    RăspundețiȘtergere
  34. Fost militian, facut judecator cu grade

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Averea judecătorului Vîlceanu Florin din lista acoperitilor infiltrați de SRI în Justiție crește considerabil

 Averea judecătorului rezist-securist, Vîlceanu Florin, colaborator al SRI infiltrat în Justiție, crește precum Făt-Frumos: în declarația de avere din anul 2022, pandemia l-a ajutat pe judecătorul Vîlceanu,  pus cu mâna în dosarul Adamescu (Dumnezeu să-l ierte) să cumpere bijuterii de f ix 5000 de euro , dar și să acorde un împrumut de 70.000 de euro , de unde a avut atâția bani, doar Serviciul Român de Informații sigur știe! Cert este că merge pe drumul judecătoarei Camelia Bogdan care a obținut un scor de 200.000 de euro. Succes dle. Vîlceanu!!! Reamintim că  judecătorul rezist, Vîlceanu Florin, a fost propunerea USR la Ministerul Justiției.  Tot  judecătorul colaborator SRI, Vîlceanu Florin, a dat calitate procesuală unui mort (Dan Adamescu), caz unic în justiție:  în mod cu totul halucinant, tânărul judecător Vîlceanu consideră  că „mortului“ trebuie să i se admită și apoi să i se închidă în mod formal apelul, excluzând astfel tot rostul „sintagmei nedreptății“ din vechiul Cod Pena

Judecătorul Florin Vîlceanu de la Tribunalul București - agent acoperit al Serviciului Român de Informații (SRI)

- Judecătorul Vîlceanu Florin de la Tribunalul București - agent acoperit al Serviciului Român de Informații (SRI) Art. 7 din Legea 303/2004 privind Statutul procurorilor şi judecătorilor, spune: – al.1: „Judecătorii, procurorii, magistrații-asistenți, personalul de specialitate juridică asimilat acestora și personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și parchetelor nu pot fi lucrători operativi, inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informații “. https://www.punctul.ro/lista-acoperitilor-din-justitie-500-de-procurori-57-de-judecatori-si-126-de-auditori/

Judecătorul Vîlceanu Florin din lista „acoperiţilor“ SRI din Justiţie este cerut de USR la Ministerul Justitiei. CSM il respinge pe Vilceanu - aviz negativ pentru judecătorul rezist securist

  Judecătorul Vîlceanu Florin din lista „acoperiţilor“ SRI din Justiţie este cerut de USR la Ministerul Justitiei. CSM il respinge pe Vîlceanu - aviz negativ pentru rezist Ne întrebăm de fiecare dată, unde este imparțialitatea acestui judecător infiltrat securist al SRI rezist care este cerut de un partid politic să lucreze ca funcționar într-un minister politic. Reamintim cel mai mare matrapazlâc al lui Vîlceanu - a acordat, la comanda SRI, calitate procesuală unui mort - Dan Adamescu, caz unic in justiție! Stelian Ion - Ministru USR, cel care il propune pe judecatorul securist,  Vîlceanu Florin,  să lucreze ca funcționar în chiar Ministerul Justiției DRAGOȘ BONE    IUNIE 16, 2021         Solicitarea La începutul lunii mai, ministrul Justiției, Stelian Ion, a înaintat Consiliului Superior al Magistraturii o cerere în care solicita Secţiei pentru judecători a CSM detaşarea judecătorului  VÎLCEANU FLORIN,  din cadrul Tribunalului Bucureşti, la Ministerul Justiţiei –  Direcţia Corpul de