Treceți la conținutul principal

Acoperitul judecător, Vîlceanu Florin vrea desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.


Pentru că are probleme în justificarea averii, acoperitul de la Tribunalul București, Vîlceanu Florin vrea desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.



Comentarii

  1. Acoperitul judecător, Vîlceanu Florin vrea desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie., este mai mult „descoperitul”

    RăspundețiȘtergere
  2. Face parte din acea tagma de capuse care traiesc pe spinarea tarii, primesc pensii pentru ce nu au cotizat si asta la 45 de ani. Rusine!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vilceanu nu este de acord cu desfiintarea pensiilor speciale. Ca orice capusa care traieste pe spinarea oamenilor simpli el vrea mult mai mult decat a cotizat! https://www.clujust.ro/scrisoarea-deschisa-a-328-de-magistrati-in-apararea-pensiilor-speciale-acestia-recunosc-ca-exista-anomalii-si-propun-amendamente/

    RăspundețiȘtergere
  4. Normal ca nu este de acord cu desfiintarea pensiilor speciale. Intra in profesie la 29, lucreaza pana la 48 si dupa 19 ani de munca are 2 pensii speciale: una de la Serviciul Romăn de Informații și alta de la „justițea” pe care o serveste ca acoperit al primei institutii. Alti barbati au lucrat si cotizat 45 de ani cu munca pe santier, vara sau iarna si au pensie 1150 lei, iar acest rahat huzureste cu zeci de mii de lei pentru ca este sluga sistemului securist-sereist. Nu este deloc corect.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu câteva zile zile înainte de a judeca pricina Adamescu, a publicat un „articol” singurul de altfel din cariera „academică” de milițian ajuns jude, în care se antepronunța nonșalant în cauza pe care o judeca, anuntând decizia care oricum era luată de șefii lui pe linie militară. Ca așa e-n fotbal, deciziile instanțelor civile sunt luate de militari. Operațiunea este monstruoasă întrucât după el un mort are calitate procesuală. Fiat justitia, pereat mundus.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani, Securilă!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. "Florin și Nicoleta Vâlceanu au declarat că se cunosc de doi ani, iar relația lor s-a consolidat în timpul pandemiei de COVID-19". Presa controlata de Serviciul Roman de Informatii ii face o imagine idilic romantica lui Securila, ceva gen dragoste in vremea holerei, dar sub piarta sarutului. Toate oficinele noii Securitati ii fac reclama colaboratorului SRI, Valceanu Florin, ziare.com, g4media, hotnews, UM SRI, DigiTV etc. etc. Sa te laude presa controlata de SRI, nu este decat o dovada in plus ca esti colaboratorul lor infiltrat in sistemul de justitie. Dupa tine securist nenorocit, un mort are calitate procesuala.

    RăspundețiȘtergere
  8. Are obiceiul sa se antepronunte. Nu ezitati sa-l recuzati!!!! Faceti o mare greseala creazând că va judedca independent. Este vândut ți numai justitie independentă nu face!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fara SRI-sti securisti in functii publice. Fara agenti colaboratori in justitie”

    RăspundețiȘtergere
  10. Au umplut tara de securisti bashiti

    RăspundețiȘtergere
  11. Idiotul asta a emis prima sentinta din istoria justitiei din Romania in care un mort are calitate procesuala. Are obiceiul sa se antepronunte din faza administrativa a spetei. Trebuie recuzat la prima abatere!

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabriela Baltag, membru CSM: „Implicarea SRI în sistemul judiciar a fost evidentă și este evidentă.

    RăspundețiȘtergere
  13. Florin "judeca" dupa metoda PLICUL GALBEN DE LA SRI. Asta-i justiția pe care o apără pnl, usr şi alți funcționari ai statului: Iohannis, Cioloş, unii judecători şi procurori, lucrătorii din sri şi din alte (de)servicii secrete.

    RăspundețiȘtergere
  14. La pushcarie cu tine cacat userist

    RăspundețiȘtergere
  15. Te-ai casatorit cu SRI si esti independent. Prea de tot...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Averea judecătorului Vîlceanu Florin din lista acoperitilor infiltrați de SRI în Justiție crește considerabil

 Averea judecătorului rezist-securist, Vîlceanu Florin, colaborator al SRI infiltrat în Justiție, crește precum Făt-Frumos: în declarația de avere din anul 2022, pandemia l-a ajutat pe judecătorul Vîlceanu,  pus cu mâna în dosarul Adamescu (Dumnezeu să-l ierte) să cumpere bijuterii de f ix 5000 de euro , dar și să acorde un împrumut de 70.000 de euro , de unde a avut atâția bani, doar Serviciul Român de Informații sigur știe! Cert este că merge pe drumul judecătoarei Camelia Bogdan care a obținut un scor de 200.000 de euro. Succes dle. Vîlceanu!!! Reamintim că  judecătorul rezist, Vîlceanu Florin, a fost propunerea USR la Ministerul Justiției.  Tot  judecătorul colaborator SRI, Vîlceanu Florin, a dat calitate procesuală unui mort (Dan Adamescu), caz unic în justiție:  în mod cu totul halucinant, tânărul judecător Vîlceanu consideră  că „mortului“ trebuie să i se admită și apoi să i se închidă în mod formal apelul, excluzând astfel tot rostul „sintagmei nedreptății“ din vechiul Cod Pena

Judecătorul Florin Vîlceanu de la Tribunalul București - agent acoperit al Serviciului Român de Informații (SRI)

- Judecătorul Vîlceanu Florin de la Tribunalul București - agent acoperit al Serviciului Român de Informații (SRI) Art. 7 din Legea 303/2004 privind Statutul procurorilor şi judecătorilor, spune: – al.1: „Judecătorii, procurorii, magistrații-asistenți, personalul de specialitate juridică asimilat acestora și personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și parchetelor nu pot fi lucrători operativi, inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informații “. https://www.punctul.ro/lista-acoperitilor-din-justitie-500-de-procurori-57-de-judecatori-si-126-de-auditori/

Judecătorul Vîlceanu Florin din lista „acoperiţilor“ SRI din Justiţie este cerut de USR la Ministerul Justitiei. CSM il respinge pe Vilceanu - aviz negativ pentru judecătorul rezist securist

  Judecătorul Vîlceanu Florin din lista „acoperiţilor“ SRI din Justiţie este cerut de USR la Ministerul Justitiei. CSM il respinge pe Vîlceanu - aviz negativ pentru rezist Ne întrebăm de fiecare dată, unde este imparțialitatea acestui judecător infiltrat securist al SRI rezist care este cerut de un partid politic să lucreze ca funcționar într-un minister politic. Reamintim cel mai mare matrapazlâc al lui Vîlceanu - a acordat, la comanda SRI, calitate procesuală unui mort - Dan Adamescu, caz unic in justiție! Stelian Ion - Ministru USR, cel care il propune pe judecatorul securist,  Vîlceanu Florin,  să lucreze ca funcționar în chiar Ministerul Justiției DRAGOȘ BONE    IUNIE 16, 2021         Solicitarea La începutul lunii mai, ministrul Justiției, Stelian Ion, a înaintat Consiliului Superior al Magistraturii o cerere în care solicita Secţiei pentru judecători a CSM detaşarea judecătorului  VÎLCEANU FLORIN,  din cadrul Tribunalului Bucureşti, la Ministerul Justiţiei –  Direcţia Corpul de